Мир Солнца

Реклама

Добавить объявление


ЛУЧШИЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Вдохновение Карпат - коттедж в горах Карпатах
Мир Солнца
Закарпатье, П.Гута
Отель Фантазия
Отель Фантазия
Закарпатье, Поляна
Номера от 730 грн.
СКИДКА -3%

Турбаза Эльдорадо
Турбаза Эльдорадо
Закарпатье, Солочин
Номера от 490 грн.
Есть номера
-3% онлайн заказ

Корпус 2 санатория Квитка Полонины
Квитка Полонины
Закарпатье, Солочин
Номера от 450 грн.
Есть номера
-3% онлайн заказ

Отель Эдельвейс
Отель Эдельвейс
Закарпатье, Поляна
Номера от 350 грн.
Есть номера
-3% онлайн заказ
Отель Славутич-Закарпатье
Славутич Закарпатье
Закарпатье, Поляна
Номера от 350 грн.
Есть номера
-2% онлайн заказ
Зачарованные Карпаты
Зачарованные Карпаты
Закарпатье, Воловец
Коттеджи от 400 грн.
Есть номера


 

Вартість наших інформаційних послуг у сфері написання робіт по туризму, готельній справі складає:
курсової роботи - 200 грн.
дипломної - 600 грн.
магістерської - 800 грн.

Замовити >>

 

Автореферати
Оплата Контакти

Союз образовательных сайтов

 

 



Рейтинг туристических сайтов Украины. Відображено число відвідувачів сьогодні, середнє число відвідувачів за добу, оцінка сайту

Активный отдых. Пассажирские перевозки, байдарки, поход Крым, сплав на байдаркахACTIVE-рейтинг туристических сайтов. Туризм и отдых

[Vox.com.ua] Портал українця

Рейтинг туристических фирм TourPromo.Ru

Туристические сайты Образование, работа за границей

TOPlistУкраїнський рейтинг TOP.TOPUA.NET

Український рейтинг TOP.TOPUA.NET



Besucherzahler mail order brides
счетчик посещений

web clocks relojes html
Contatore

Besucherzahler women of ukraine
website counter

Besucherzahler hot russian brides
contatori per blog

contadores de visitas eharmony
contatori per blog

TOPlist

TOPlist

TOPlist



Рейтинг SIMPLETOP.NET

E-Center.lt skaitliukas






Поиск варианта отдыха в Карпатах

Booking.com


ВПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ФОРМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА НА ПІДПРИЄМСТВІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

 

Ключові слова роботи:

організації виробництва, ресторанного господарства, робочих місць

ID роботи:

079

Вид роботи:

Курсова

План:

ВСТУП 3
Розділ 1. Поняття та загальна характеристика організації виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5
1.1. Організація виробництва на підприємствах ресторанного господарства 5
1.2. Якість блюд на підприємствах ресторанного господарства 10
1.3. Гігієна, санітарія та безпека виробництва продукції в підприємствах ресторанного господарства 14
Розділ 2. Організація виробництва в ресторані „Газда” 16
2.1. Загальна характеристика ресторану 16
2.2. Організація процесу виробництва в ресторані „Газда” 19
2.3. Організація робочих місць і фактори забезпечення нормальних умов праці 22
Розділ 3. Шляхи вдосконалення виробництва на підприємствах ресторанного господарства 26
Висновки 39
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 42

Інтервал:

1,5

Ваше ім'я:
Ваш контактний телефон:
E-mail:
Тема та ID роботи:
Кількість сторінок:

49

Рік написання:

2008

Ціна:

за доплату ця робота може бути оперативно оновлена. Зв'яжіться із нами КОНТАКТИ

натисніть

Для отримання паролю відкриття документа зробіть оплату будь-яким із нижче перерахованих способів і зателефонуйте нам

Після оплати напішіть на адресу studentamua@mail.ru і вкажіть ID роботи за яку ви перерахували кошти
Інші варіанти: 1) Переказ грошей із будь-якого відділення банку на розрахунковий рахунок; 2) переказ грошей на картку у будь-якому відділенні Приватбанку; 3) Переказ грошей через термінали «IBOX» - автомати миттєвої сплати у магазинах, супермаркетах і т.д. Дивіться детально як отримати роботу за 10 хвилин!

 

 

основному працюють на напівфабрикатах, тому обробку м'яса, птаха, субпродуктів і риби зосереджують в одному цеху (цех доопрацювання напівфабрикатів), також як і обробку всіх овочів.
Холодні цехи призначені для приготування, порціонування і оформлення холодних блюд і закусок, солодких блюд і холодних супів. Продукція, яка використовується для приготування блюд, перед передачею офіціанту не піддається вторинній тепловій обробці, тому в цеху повинні дотримуватися строгі санітарні вимоги:

  • продукти, які використовуються для приготування блюд, повинні зберігатися в холодильних шафах або камерах при температурі не вище 6-8 гр.;
  • посуд і інвентар повинні бути промаркіровані і використовуватися за призначенням;
  • відповідно до технологічного процесу повинні бути чітко розмежовані робочі місця для обробки сирих і варених овочів, м'ясних і рибних продуктів, порціонування блюд і ін.;
  • салати, вінегрети, бутерброди слід готувати тільки партіями і реалізувати протягом  однієї години; дотримуватись температурного режиму зберігання і відпуску холодних блюд (10-14 гр.).

 Гарячий цех є основним цехом ресторану „Газда”, в якому завершується технологічний процес приготування їжі: здійснюється теплова обробка продуктів і напівфабрикатів, варяться бульйони, готовляться супи, соуси, гарніри, інші блюда, а також проводиться теплова обробка продуктів для холодних і солодких блюд. Гарячий цех має зручний зв'язок з цехами заготівок, з складськими приміщеннями і зручний взаємозв'язок з холодним цехом, роздатковим і торговим залом, мийкою кухонного посуду.
Блюда гарячого цеху, що випускаються в ресторані «Газда» відповідають вимогам державних  стандартів, стандартів галузі, стандартів підприємства, збірок рецептур  блюд і кулінарних виробів, і виробляються по технологічних інструкціях і картах, техніко-технологічним картам при дотриманні  Санітарних правил для підприємств громадського харчування.
Виробнича програма гарячого цеху складається на підставі асортименту блюд, що реалізовуються через торговий зал.
Гарячий цех оснащений сучасним устаткуванням: тепловим, холодильним, механічним, і немеханічним: плитами, жарильними шафами, електросковородами, електрофритюрницями, холодильними шафами, виробничими столами і стелажами.
Овочевий цех має зручний зв'язок з холодним і гарячим цехом, в яких завершується випуск готової продукції.
Технологічний процес обробки овочів складається з сортування, миття, очищення, дочистки після механічного очищення, промивання, нарізки.
Устаткування для овочевого цеху підбирають по нормах оснащення залежно від типу і потужності підприємства. Основним устаткуванням є виробничі столи, столи для дочистки картоплі, мийні ванни, підтоварники для овочів.
Робочі місця оснащуються інструментами, інвентарем для виконання певних операцій.
У овочевому цеху виділяють лінію обробки картоплі і корнеплодів і лінію обробки свіжої капусти і інших овочів і зелені. Устаткування ставиться по ходу технологічного процесу
Роботу овочевого цеху організовує завідувач виробництвом.
У Ресторані «Газда» організований цех доопрацювання напівфабрикатів, які підприємство отримує від промислових  і посередницьких підприємств у вигляді м'яса крупними шматками, риби спеціального оброблення охолодженою і  мороженою, тушок курчат.
У цеху організовують окремі робочі місця для доопрацювання м'ясних напівфабрикатів, напівфабрикатів з птаха, риби.
З устаткування в цеху доопрацювання напівфабрикатів встановлюють універсальний привід ПМ-1,1 з комплектом  машин для спущення, подрібнення м'яса і виконання інших операцій. Окрім механічного устаткування в цеху встановлюють холодильне устаткування, мийні ванни, виробничі столи, пересувні стелажі.

У Ресторані «Газда» згідно виробничої програмі, напівфабрикати обробляються на порційні, дрібношматкові і рубані. Нещодавно, робоче місце обладналося виробничим столом



Шешори з усіх боків оточені горами і лісами

Пошукова анотація: ПРЕДИСЛОВИЕ экотуризм зарождения воздействием Определение Виды роста профиль развития Туроперейтинг составляющие Проектирование Работа качества Изучение контакт обслуживания размещения приключенческих Выполнение Безопасность Определение Виды горных причины Природные поисковых иностранных Памятка Предисловие Подготовка городе отеле транспорте вождения деньги Защита от человеческих Связь производительности подготовки Отбор договора адаптация гостеприимстве Оценка персонала среды Приготовление Стирка Обустройство отходов перевозки средство мира Америка Африка Азия Кавказа Выделение горных мезорайон туристский Сочинский Псебайский Майкопском экологического Архызский Домбайский Узункольский ЛИТЕРАТУРА Передмова Принципи Гносеологічні Інтеграційні Іноваційні Науково-методичні Конструктивно-географічні екологічного Екологічний геомаркетингу туризм стратегічного екологічного Екотуристичний геомаркетиніу комплексу Маркетинговий збуту Екотуристичні Висновки Екологічна Західні Східні Південні заходів природи екосистем Карпати парк Пієнінський Низькі Татри Мала Фатра Бескиди Малі Білі Велика Орава Штіавницьке Муранська Поляна Словацький Вигорлат Східні Гурський Татранський Горчанський Пієнінський Бещадський охоронні Угорські Бюккський Агтелекський Рослинність Голлокейський Лазберцький Берженьський Земпленський резервати Токайсько Українські Угольсько НАРЦИСІВ Карпатський Синевир території Бескиди Румунські Ретезат Бучеджські Міжнародний заповідних Післямова Асотримент Адміністративні Бізнес планування НОМЕРНОГО Водні зовнішнього Львівської РЕСТОРАННІ гостинності менеджменту Інвестиційний Індустрія Інформаційні Кадрова Лідерство персоналом керівництво Методи Мотивація психологічних Паломницький Подієвий Правове кадрової Реклама Рекреаційні виставок екологічних Сільський сервіс спортивного Стратегічний туристичної культури гостинності Києва комунаційною кадровою якістю Управління РЕКРЕАЦІЙНОГО авіаперевезень автобусних управлінських ЧИННИКІВ РЕСТОРАННОГО РОЗМІЩЕННЯ фестивалі бізнес АВТОМОБІЛЬНОГО берегового КЕЙТЕРИНГУ ресторанному Приморського СВІТОВИЙ КОНКУРЕНТНІ маркетингових туристичного ПРИЙОМУ КАРПАТСЬКОМУ РЕКРЕАЦІЙНОГО ПОСЛУГИ ЧИННИКІВ ЯКІСТЬ оперативного виробництва енергетичного технологічних РОБОЧИХ ОБСЛУГОВУЮЧОГО ВЗАЄМОДІЯ СТИМУЛЮВАННЯ ПРИБИРАННЯ ІСТОРИКО ДОДАТКОВИХ зарубіжного ресторанного ОРГАНІЗАЦІЇ ОСНАЩЕННЯ робочого Львівської МАРКЕТИНГОВІ СВІТОВОМУ ПРОЦЕСУ ЕКОЛОГІЧНОГО інженерно КЕЙТЕРИНГУ ЖИТЛОВИХ ОЗДОРОВЧОГО ПОВЕРХАХ РІЧКОВОГО ТЕМАТИЧНОГО регіони професійної режиму РЕСТОРАННОГО КИЇВСЬКОГО КАРПАТ ХАРКІВСЬКОЇ РИЗИК ПОЛЬЩІ САНІТАРНА ПЕРСПЕКТИВИ ПОБУТОВИХ ЕКСКУРСІЙНИХ ПРИЙОМУ СПОРТИВНО рекреаційне Севастополя Корсунщини ДИСЦИПЛІНИ готельного вдосконалення страхування засобів НОМЕРНОГО ВДОСКОНАЛЕННЯ ЛІНІЙ ВЗАЄМОДІЯ ТУРИЗМУ СОЦІАЛЬНИЙ Методи БЕРЕГОВОГО КОНТРОЛЬ рекреаційних обслуговування ТУРИСТИЧНОЇ доходів ЗАСОБІВ обслуговування МАРКЕТИНГУ РОЗМІЩЕННЯ ПСИХОЛОГІЧНІ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО тематичних АГЕНСТВ ПОСЛУГ АДМІНІСТРАТОРА Вінницької Волинської розміщення ЯКІСТЬ

 

Пошукова анотація авторефератів дисертацій з туризму: регулювання Франції туризму Крим
Конституційно-правові громадського міжнародних послугами інвестиційної моделювання привабливості туристичних технології Маркетинг стимулювання туристично-рекреаційними сільського продажу економічного менеджмент агротуризму підприємництва зеленого міжнародного світового транскордонного аграрних розвитку ринку територіально-рекреаційних систем

turizmoznanie.org.ua © 2010-2011